:: هفتمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران ::

هفتمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران

کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران فرصتی مناسب برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و یافته های جدید در حوزه امنیت اطلاعات و رمزنگاری است. کنفرانس پیش رو، هفتمین رویداد از سری کنفرانس های برگزار شده از طرف انجمن رمز ایران می باشد که توسط دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با حمایت انجمن رمز ایران در تاریخ های 24 و 25 شهریور 1389 در محل دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار خواهد شد. برگزاری کنفرانس های پیشین را به ترتیب دانشگاه امام حسین (ع) (ISCC’01) ، دانشگاه صنعتی شریف (ISCC’03) ، دانشگاه صنعتی اصفهان (ISCC’05) ، دانشگاه علم و صنعت ایران (ISCC’07) ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر (ISCISC’08) و دانشگاه اصفهان (ISCISC’09) برعهده داشتند.

از ارسال مقالات اصیل در تمامی زمینه های امنیت اطلاعات و رمزنگاری به ISCISC’10 استقبال می شود.

آخرین مهلت ارسال مقالات 3/3/89
آخرین مهلت پیشنهاد کارگاه26/5/89
اعلام نتایج داوری مقالات26/5/89
ثبت نام زودهنگام از 1/4/89 الی 25/5/89