:: سخنرانی دکتر جلالی در همایش روابط عمومی 2 ::

همایش "روابط عمومی2 و رویکردهای نوین روابط عمومی الکترونیک" ، 23 تیرماه سال جاری در تهران برگزار می شود. بر اساس این گزارش روابط عمومی و مدیریت فناوری اطلاعات، سیر تحول روابط عمومی مدرن، نقش وب2 در توسعه روابط عمومی2، ابزارهای وب2 در خدمت روابط عمومی2، اصول و مفاهیم روابط عمومی، ویژگی ها و مزایای روابط عمومی2، تکنیک ها و ابزارهای روابط عمومی2، شبکه های اجتماعی و روابط عمومی2، آینده روابط عمومی2، بررسی موردی، پرسش و پاسخ و بررسی چالش های روابط عمومی در سال 2010، از مهمترین محورهای همایش مذکور است و مدل پیاده سازی آن ها در سازمان های مختلف معرفی خواهد شد. این همایش با سخنرانی دکتر علی اکبر جلالی پدر فناوری اطلاعات ایران و حضور جمعی از مدیران و کارشناسان روابط عمومی، مسوولان سازمان ها و مدیران ارشد کشور به همراه برخی از استادان دانشگاه ها و پژوهشگران برگزار می شود. ارایه تجارب موفق واحدهای روابط عمومی موفق، میزگرد تخصصی در زمینه موضوع همایش با حضور شرکت کنندگان برگزیده، پرسش و پاسخ و تبادل تجربه و توصیه های سخنران از جمله برنامه های این همایش می باشد.

تلفن: 88617576 - 88617577

www.iranpr.org

دفعات مشاهده: 4253 بار   |   دفعات چاپ: 880 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 149 بار   |   0 نظر