:: حضور دکتر جلالی در برنامه تلویزیونی ::

دکتر جلالی در روزهای 9 و 16  مردادماه 1389 در دو برنامه "تلویزیون بدون مرز" که از شبکه دو سیما ساعت 10 تا 10:30 شب پخش می‌شود حضور یافتند. این برنامه در 20 قسمت 25 دقیقه ای تهیه شده است که 10 برنامه آن به سینمای دیجیتالی و 10 برنامه بعدی به رسانه های اجتماعی مثل IP.TV (دریافت تلویزیون از طریق اینترنت) و mobil.TV (دریافت تلویزیون از طریق تلفن همراه) می پردازد که بدین ترتیب شکل رسانه از تک سویه بودن به دو سویه شدن تغییر می کند.

دفعات مشاهده: 3722 بار   |   دفعات چاپ: 831 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 137 بار   |   0 نظر