:: بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق ::

بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق 17 تا 19 آبان ماه 1389 در تهران برگزار می گردد. این کنفرانس با استفاده از تجربیات بدست آمده طی بیش از دو دهه گذشته، ابعاد مختلف صنعت برق را پوشش داده و انتظار دارد استادان، پژوهشگران و صاحب نظران با ارسال مقالات علمی و کاربردی خود به این کنفرانس، صنعت برق را از نتیجه تحقیقات و دستاورد های خود بهره مند سازند. با توجه به گسترد گی صنعت برق، عناوین موضوعی این کنفرانس در 19 محور جد اگانه، طبقه بند ی و برای هر محور، کمیته علمی- تخصصی متشکل از استادان دانشگاه ها و مدیران و متخصصین ارشد صنعت برق تشکیل شد ه است. جهت اخذ اطلاعات بیشتر به سایت مربوطه مراجعه نمایید.

آخرین مهلت دریافت مقاله: 20 شهریور ماه 1389

تلفن: 88364632- 88079400

تلفکس: 88364631

آدرس پست الکترونیک: psc@psc-ir.com