:: انتخاب کتابهای دکتر جلالی بعنوان منابع درس کارشناسی ارشد ::

کتاب "سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان، تالیف دیوید ال السون و ترجمه علی اکبر جلالی، محمدامین زارع و سعید روحانی انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران و کتاب "مدیریت سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان تالیف علی اکبر جلالی، محمدامین زارع و سعید روحانی انتشارات وزارت بازرگانی بعنوان منابع درس "سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان" از سوی شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم  معرفی شدند. این درس بعنوان درس مشترک با تعداد 2 واحد نظری در دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات تصویب شده است.

دفعات مشاهده: 4284 بار   |   دفعات چاپ: 832 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 155 بار   |   0 نظر