:: حضور دکتر شاه حسینی در برنامه طلوع شبکه 4 ::

حضور اعضا هیات علمی دانشگاه در صدا و سیما ( دکتر هادی شهریار شاه حیسنی در برنامه طلوع شبکه 4 سیمای جمهوری اسلامی ایران مورخ 27/10/89)

دکتر هادی شهریار شاه حسینی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و دبیر علمی دومین همایش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا، در برنامه طلوع در شبکه 4 سیما در روز دوشنبه 27/10/89 شرکت و در خصوص طرح راه اندازی و بهره برداری از دفاتر ICT روستائی و برگزاری همایش دوم توضیح دادند.

وی که به همراه آقای مهندس ناصر یوسف پور رئیس هیات عالی نظارت بر ایجاد و بهره برداری دفاتر روستائی و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در این برنامه حضور یافته بود، ابتدا در خصوص اهداف توسعه هزاره یا MDG که توسط اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) برای یک دوره ده ساله از 2005 تا 2015 میلادی طراحی شده است و به اعلامیه اصول جامعه اطلاعاتی (WSIS) مشهور است و کشور ما نیز رسما به آن متعهد شده است توضیح داد و گفت براساس خط عمل C2 آن اعلامیه، هر کشور براساس برنامه های ملی خود، باید زیرساخت ارتباطی را در همه جا ایجاد نماید. وی گفت با توجه به زندگی بیش از نیمی از جمعیت جهان در روستا ها تاوسعه ارتباطات در روستا ها مورد تاکید سازمانها و نهاد بین المللی نیز قرار دارد. در این خصوص طرح ICT روستایی با تجهیز 10 هزار دفتر روستایی در برنامه چهارم توسعه دیده شده بود که اجرای آن طی سالهای اخیر انجام شده است.

در این برنامه بیان شد که راه اندازی دفاتر با پیگیری مستمر هیات عالی نظارت بر ایجاد و بهره برداری دفاتر روستائی، اجرا شده و تاکنون 9922 دفتر ICT روستایی در کشور ایجاد و اهداف برنامه محقق شده است اما از آنجائیکه باید از این زیر ساخت بهره برداری موثرتری شود و باید خدمات الکترونیکی در آنها به شکل گسترده تری ارائه شود، در سال 1388 به منظور ایجاد زمینه همکاری اندیشمندان و صاحبنظران در بهره برداری هرچه بهتر از دفاتر، برگزاری اولین همایش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا در دستور کار قرار گرفت و در پی برگزاری همایش اول در سال 88، از ابتدای سال 1389 برنامه ریزی برای برگزاری دومین همایش انجام شده است.

دکتر شاه حسینی در این برنامه علمی شبکه 4 سیما گفت از برجسته­ترین ویژگی­های کنفرانس دوم دعوت از اعضای هیات علمی 9 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی و انجمن علمی برای همکاری در کمیته علمی همایش و برگزاری جلسات مستمر کمیته علمی در جهت ارتقا همایش بوده است. دبیر علمی همایش گفت در این جلسات علاوه بر بررسی مقالات، زمینه های علمی مورد نیاز طرح ICT روستائی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاصل این امر انتخاب برخی موارد به عنوان حوزهای منتخب و با الویت بالاتر بود که در صورت ایجاد دبیرخانه دائمی و فعالیت مستمر آن در آینده، میتواند چهارچوبی برای تحقیقات و پژوهش­های علمی در این حوزه باشد.

در خصوص آمار مقالات و برنامه های همایش نیز اشاره کرد که در همایش دوم 176 مقاله دریافت و داوری آن توسط داوران و پس از آن در کمیته علمی انجام شد که حاصل آن انتخاب 21 مقاله جهت ارائه، یک تجربه برتر (Best Practice) و 11 مقاله پوستری و میباشد که حاکی از نرخ انتخاب حدود 18% است. وی همچنین به برنامه ریزی برای برگزاری 3 میزگرد برای بررسی چالشهای موجود با حضور مسئولین دستگاه­های اجرائی و متخصصان با حضور نمایندگان مجلس و مسئولین عالی رتبه دستگاه های اجرائی و برگزاری نمایشگاه جانبی در کنار همایش اشاره کرد.

دفعات مشاهده: 4226 بار   |   دفعات چاپ: 722 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 108 بار   |   0 نظر