:: حضور دکتر شاه حسینی در برنامه گفتگوی خبری ساعت 20 ::

حضور اعضا هیات علمی دانشگاه در صدا و سیما ( دکتر هادی شهریار شاه حیسنی در گفتگوی خبری ساعت 20 سیما مورخ 29/10/89)

دکتر هادی شهریار شاه حسینی عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران و دبیر علمی دومین همایش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا، در گفتگوی خبری اخبار ساعت 20 شبکه 4 سیما در روز پنجشنبه 29/10/89 شرکت و در خصوص برگزاری همایش دوم توضیح دادند.

ایشان گفتند راه اندازی دفاتر با پیگیری مستمر هیات عالی نظارت بر ایجاد و بهره برداری دفاتر روستائی، اجرا شده و تاکنون 9922 دفتر ICT روستایی در کشور ایجاد و اهداف برنامه محقق شده است اما برای بهره برداری موثرتر از دفاتر و ارائه خدمات الکترونیکی در آنها در این ابعاد بزرگ قطعا نیاز به همکاری دانشمندان و متخصصین وجود دارد. مسئولین طرح نیز به همین منظور در سال 1388 به هدف ایجاد زمینه همکاری صاحبنظران در بهره برداری هرچه بهتر از دفاتر، برگزاری اولین همایش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا در دستور کار قرار دادند. وی افزود در پی برگزاری همایش اول در سال 88، از ابتدای سال 1389 برنامه ریزی برای برگزاری دومین همایش انجام شد و چهار هدف همایش دوم عبارت بود از:

- معرفی ظرفیت های دفاتر ICT روستایی

- تبیین خدمات قابل عرضه در دفاتر ICT روستایی و ارائه مدل عملیاتی پیشخوان خدمت

- ارائه تجارب موفق داخلی و بین المللی در این حوزه

- فرهنگ سازی و اشاعه کاربرد فناوری اطلاعات در روستا

دکتر شاه حسینی در خصوص تفاوتهای همایش اول و دوم، گفت در کنفرانس دوم ارتباط بیشتری با دانشگاه ها برقرار شد و با دعوت از اعضای هیات علمی 9 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی و انجمن علمی برای همکاری در کمیته علمی همایش و برگزاری جلسات مستمر کمیته علمی سعی شد همایش از نظر علی ارتقا یابد. دبیر علمی همایش گفت در جلسات کمیته علمی علاوه بر بررسی مقالات، زمینه های علمی مورد نیاز طرح ICT روستائی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاصل این امر انتخاب برخی موارد به عنوان حوزهای منتخب و با الویت بالاتر بود که در صورت ایجاد دبیرخانه دائمی و فعالیت مستمر آن در آینده، میتواند چهارچوبی برای تحقیقات و پژوهش­های علمی در این حوزه باشد.

وی به پیام تصویری آقای دکتر حمدون توره دبیرکل اتحادیه جهانی ارتباطات (ITU) به همایش که نشان از تائید سازمانهای بین المللی از این فعالیت علمی و اجرائی دارد اشاره کرد و گفت در کنار جلسات ارائه مقالات کنفرانس، 3 میزگرد برای بررسی چالشهای موجود با حضور مسئولین دستگاه­های اجرائی و متخصصان برگزار شد که در آن نمایندگان مجلس و مسئولین عالیرتبه دستگاه های اجرائی حضور داشتند. همچنین یک نمایشگاه در کنار همایش برگزار شده است.

در خصوص آمار مقالات و برنامه های همایش نیز دکتر شاحسینی اشاره کرد که در همایش دوم 176 مقاله دریافت و داوری آن توسط داوران و پس از آن در کمیته علمی انجام شد که حاصل آن انتخاب 21 مقاله جهت ارائه، یک تجربه برتر (Best Practice) و 11 مقاله پوستری و میباشد که حاکی از نرخ انتخاب حدود 18% است.

وی در پایان آدرس سایت کنفرانس http://www.eroosta.ir برای اطلاع علاقه مندان از جزئیات بیشتر اعلام کرد.

دفعات مشاهده: 4172 بار   |   دفعات چاپ: 702 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 96 بار   |   0 نظر