تبریک

با حکم جناب آقای دکتر ذاکری رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر احمد آیت الهی به مدت دو سال به عنوان "رییس پژوهشکده الکترونیک" منصوب شدند. این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک گفته و  موفقیت های روزافزون را برای ایشان از خداوند منان آرزو می نماییم.

:: کنفرانس امنیت سخت افزارهای رمزنگاری ::

دومین کارگاه علمی آ»وزشی "امنیت سخت افزارهای رمز نگاری و سیستم های تعبیه شده توسط شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران در دانشگاه امام حسین (ع) و با همکاری دانشگاه تربیت معلم برگزار می گردد.

زمان: 21/2/1390

مکان: دانشگاه تربیت معلم

آدرس وب سایت: http://sbisc-ihu.ir

دفعات مشاهده: 6840 بار   |   دفعات چاپ: 988 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 133 بار   |   0 نظر