:: همایش ملی شهر الکترونیک در همدان ::

همایش ملی شهر الکترونیک

شهر الکترونیک امروزه راهکاری است که به منظور حل پیچیدگی های مدیریت شهری و ارائه خدمات آسان، کم هزینه و با کیفیت به شهروندان مطرح است. پیشرفت های سریع و شتابان فناوری اطلاعات و ارتباطات موجب ایجاد مشاغل جدید، صنایع نوین و خلاقیت‌های پیاپی شده و تغییرات عمده‌ای را در روش زندگی در شهرهای الکترونیک به وجود آورده است. استفاده از نظرات پژوهشگران و استادان در تحقق هر چه سریعتر شهر الکترونیک بسیار حائز اهمیت است و به همین منظور همایش ملی شهر الکترونیک برگزار می شود.

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال مقالات 5 آبان 1390
• مهلت پیشنهاد کارگاه آموزشی 15 آبان 1390
• اعلام نتایج داوری مقالات 1 آذر 1390