:: چهاردهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ::

چهاردهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق کشور (ISCEE) در روزهای 15 الی 17 شهریور 1390 به میزبانی دانشکده انرژیی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و با پشتیبانی سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق برگزار خواهد شد.با برگزاری جلسات ارائه مقاله، کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی، این کنفرانس مجمعی مناسب را برای بحث و تبادل نظر در خصوص جدید‌ترین مباحث مهندسی برق در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد داد. کمیته برگزاری کنفرانس از همه دانشجویان، محققان و اهالی صنعت برق دعوت می‌کند تا با ارائه مقاله، پیشنهاد کارگاه‌های تخصصی و شرکت در نمایشگاه جانبی شرکت فعالی را در کنفرانس داشته باشند.

آدرس : کرمانشاه، میدان آزادی، ابتداری شهرک صدرا، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشکده انرژی
تلفن : 0831-7259980-2 (داخلی 1060)
نمابر : 0831-7259980-2 (داخلی 1060)
ایمیل : info@iscee.ir