تبریک

با حکم جناب آقای دکتر ذاکری رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر احمد آیت الهی به مدت دو سال به عنوان "رییس پژوهشکده الکترونیک" منصوب شدند. این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک گفته و  موفقیت های روزافزون را برای ایشان از خداوند منان آرزو می نماییم.

:: اولین کنفرانس علوم، فناوری و سامانه های مدیریت نبرد دریایی ::

سازمان صنایع دریایی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد اولین کنفرانس ملی علوم، فناوری و سامانه های مدیریت نبرد دریایی را در آبان ماه 1391 برگزار می نماید.

محورهای کنفرانس:

- سامانه های مدیریت نبرد دریایی

- فناوری اطلاعات و ارتباطات

- پردازش سیگنال، داده و اطلاعات

- امنیت اطلاعات، جنگ الکترونیک و پدافند غیرعامل

مهلت ثبت نام: 15/6/91 تا 15/7/91

زمان برگزاری: 18 آبان ماه 1391

تلفن دبیرخانه: 3 و 8842652  -0511

نمابر: 8842654-0511

ncm2012@um.ac.ir

دفعات مشاهده: 2863 بار   |   دفعات چاپ: 547 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 42 بار   |   0 نظر

CAPTCHA