:: سخنرانی آقای دکتر یاوندحسنی در نخستین همایش کنترل هوشمند و نظارت تصویری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |

آقای دکتر یاوند حسنی در نخستین همایش " کنترل هوشمند و نظارت تصویری " که در شهر اصفهان و توسط قرارگاه پشتیبانی صنایع دفاعی منطقه اصفهان در تاریخ دوم اسفند ماه برگزار گردید، به عنوان سخنران مدعو حضور پیدا کردند. ایشان در سخنرانی خود با عنوان " فنسهای هوشمند مبتنی بر سنسورهای نوری و رادیوئی " به طرح مباحث علمی در خصوص سامانه‌های هوشمند حفاظت پیرامونی و سنسورهای قابل استفاده در این سامانه‌ها پرداختند. دکتر یاوند حسنی سپس با تحلیل اصول عملکرد و ویژگیهای سنسورهای نوری و رادیوئی در این سامانه‌ها، به طرح موضوع سامانه‌های هوشمند حفاظت پیرامونی جدید مبتنی بر سنسورهای چند نوعی پرداختند.

دفعات مشاهده: 1709 بار   |   دفعات چاپ: 358 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 48 بار   |   0 نظر