:: سیزدهمین کنفرانس سیستمهای فازی ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱/۲۸ |

سیزدهمین کنفرانس " سیستمهای فازی ایران" با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و انجمن سیستمهای فازی ایران از تاریخ 5 الی 7 شهریورماه 1392 در دانشگاه آزاد قزوین برگزار می گردد.

مقالات انگلیسی در سایت IEEE Expliore نمایه خواهد شد. همچنین مقالات برتر در مجلات با درجه ISI نیز مجلات فازی ایران، مهندسی الکترونیک، مدلسازی، شناسایی، شبیه سازی و کنترل دانشگاه امیرکبیر و نیز مجله علمی پژوهشی کامپیوتر و رباتیک دانشگاه آزاد واحد قزوین چاپ خواهد شد.

مهلت ارسال چکیده مبسوط: 30 خرداد ماه 1392

اعلام نتایج پذیرش مقالات: 1 مردادماه 1392

آخرین مهلت ثبت نام: 15 مردادماه 1392

دبیرخانه کنفرانس: قزوین، خیابان دانشگاه، بلوار نخبگان، بلوار پژوهشگران- صندوق پستی- 34185-1416