:: برگزاری نشست موضوعی نقش صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۲/۲۸ |

کارگاه موضوعی (Thematic Workshop) نقش صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی (با موضوع محوری چالشها و افق های پیش رو در بحران اقتصادی جهان) در روز چهارشنبه 25 اردیبهشت ماه توسط دانشگاه علم و صنعت ایران، در ژنو سوئیس برگزار شد.

در این کارگاه موضوعی که در فروم جهانی جامعه اطلاعاتی 2013 (WSIS Forum 2013) در ژنو برگزار شد، آقای دکتر توره دبیرکل اتحادیه بین المللی مخابرات حضور پیدا کردند. در فروم جامعه اطلاعاتی 2013، بیش از 1300 نفر از 140 کشور جهان شرکت داشتند. برگزار کننده و دبیر کارگاه مذکور که با ارائه مقالاتی از اعضای هیات علمی از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران برگزار شد به عهده دکتر هادی­شهریار شاه­حسینی از دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران بود. به این ترتیب دومین همایش نقش صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی، در ادامه اولین کنفرانس که با موضوع محوری برنامه پنجم توسعه ایران در سال 1391 به صورت ملی در دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شده بود، به صورت بین­المللی و در ژنو به اجرا درآمد.

شایان ذکر است که آقای دکتر توره دبیر کل اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) ، در پیام تصویری که برای جشنواره فاوا در روز جهانی ارتباطات ارسال کرده است، هنگام برشمردن حضور موثر ایران در مجامع تخصصی بین المللی، به حضور در فروم جامعه اطلاعاتی، و به کیفیت تحقیقات انجام شده و برگزاری نشست موضوعی فوق و ارائه راه­کارهای پیشنهاد شده در آن در خصوص برنامه­ریزی راهبردی برای افزایش سهم فناوری اطلاعات در اقتصاد اشاره نموده است.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1829 بار   |   دفعات چاپ: 330 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 24 بار   |   0 نظر