تسلیت

هر دم به گوش می رسد آوای زنگ قافله، این قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصله

حلول ماه محرم ، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه تسلیت باد

:: نخستین همایش تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۳/۵ |

نخستین همایش تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی در روز چهارشنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۲ در پژوهشگاه نیرو، تالار خلیج فارس، با هدف آشنایی بیشتر مدیران ارشد، و کارشناسان صنعت برق و انرژی و صنایع وابسته به آن برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان در این همایش با کاربردهای فناوری نانو در زمینه‌های مختلف آشنا خواهند شد تا بتوانند بسترهای لازم برای ورود فناوری نانو در صنعت برق را ایجاد نمایند.

همایش تخصصی فناوری نانو توسط پژوهشگاه نیرو و ستاد ویژه توسعه فناوری برگزار خواهد شد. همایش از حمایت شرکت توانیر نیز برخوردار است و مجری همایش شرکت تدبیرسازان فناوری انرژی آپادانا است.

مهلت ثبت‌نام:

ثبت‌نام تا روز دوشنبه ۱۳۹۲/۴/۱۰ ادامه خواهد داشت.

دبیرخانه همایش:

تهران، شهرک قدس، فاز ۶، انتهای بلوار دادمان، پژوهشگاه نیرو،

شرکت تدبیرسازان فناوری انرژی آپادانا، تلفن: ۸۸۵۷۸۸۳۶ - ۸۸۳۶۴۶۳۲، فکس: ۸۸۳۶۴۶۳۱،

پست الکترونیک: nano@enertech-co.com

وب‌سایت همایش: enertech-co.com

دفعات مشاهده: 3803 بار   |   دفعات چاپ: 680 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 41 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code