:: اولین رویداد Innovation Weekend در بانکداری الکترونیک ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۳/۲۲ |

شرکت خدمات انفورماتیک اولین رویداد Innovation Weekend  در بانکداری الکترونیک ایران را در تاریخ سیزدهم تیرماه 1392 در محل دانشگاه فنی تهران، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار می نماید. به اطلاع متقاضیان محترم می رساند ثبت نام در رویداد "این بانک" از هفته آخر خردادماه آغاز می شود. اطلاعات تکمیلی به زودی در سایت مربوطه اعلام خواهد شد. در صورت داشتن هرگونه سوالی می توانید با آدرس ایمیلiweekend@isc.iranet.net در ارتباط باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشر به وب سایت  www.iweekend.isc.co.ir مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 2648 بار   |   دفعات چاپ: 577 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 37 بار   |   0 نظر