تبریک

با حکم جناب آقای دکتر ذاکری رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر احمد آیت الهی به مدت دو سال به عنوان "رییس پژوهشکده الکترونیک" منصوب شدند. این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک گفته و  موفقیت های روزافزون را برای ایشان از خداوند منان آرزو می نماییم.

:: تبریک کسب عنوان پژوهشگر برتر سال 1392 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۹/۲۶ |

در مراسم ویژه گرامیداشت هفته پژوهش، روز دوشنبه بیست و چهارم آذرماه 1393 ، آقای دکتر هادی شهریار شاه حسینی به عنوان پژوهشگر برتر(رتبه دوم) در بخش "فعالیت های فناورانه و صنعتی دانشگاه" و پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی برق در بخش · پژوهشگران برتر دانشکده ها" در سال 1392 معرفی و تقدیر شدند. کسب این افتخارات را به ایشان تبریک عرض می نماییم و توفیق روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستاریم.

دفعات مشاهده: 3351 بار   |   دفعات چاپ: 442 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA