:: تبریک کسب عنوان پژوهشگر برتر سال 1392 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۹/۲۶ |

در مراسم ویژه گرامیداشت هفته پژوهش، روز دوشنبه بیست و چهارم آذرماه 1393 ، آقای دکتر هادی شهریار شاه حسینی به عنوان پژوهشگر برتر(رتبه دوم) در بخش "فعالیت های فناورانه و صنعتی دانشگاه" و پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی برق در بخش · پژوهشگران برتر دانشکده ها" در سال 1392 معرفی و تقدیر شدند. کسب این افتخارات را به ایشان تبریک عرض می نماییم و توفیق روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستاریم.

دفعات مشاهده: 1890 بار   |   دفعات چاپ: 276 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر