تبریک

با حکم جناب آقای دکتر ذاکری رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر احمد آیت الهی به مدت دو سال به عنوان "رییس پژوهشکده الکترونیک" منصوب شدند. این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک گفته و  موفقیت های روزافزون را برای ایشان از خداوند منان آرزو می نماییم.

:: امضای تفاهم نامه همکاری مشترک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ |

در جلسه ای مورخ 97/12/4 با حضور پروفسور علی اکبر جلالی و پروفسور توماس کوهلر، تفاهم نامه همکاری مشترک میان کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو در ایران و کرسی تکنولوژی آموزشی دانشگاه صنعتی درسدن آلمان به امضای رؤسای دو کرسی رسید. مفاد این تفاهم نامه مبتنی بر همکاری های دوطرفه در جهت توسعه  و به کارگیری آخرین و به روزترین پژوهش ها در حوزه یادگیری الکترونیکی با تأکید بر دو کشور ایران و آلمان است. رئیس مؤسسه آموزش عالی مهرالبرز نیز در این جلسه درخصوص همکاری های آتی این مؤسسه با دانشگاه درسدن در حوزه برگزاری دوره های مشترک آکادمیک برای دانشجویان و طراحی دوره های آموزشی دانشگاهی وارد مذاکره شد.پروفسور توماس کوهلر که به منظور شرکت در هفتمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی به ایران سفر کرده است، با حضور در دفتر کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو از برگزاری اولین دوره جایزه ملی یادگیری الکترونیکی توسط این کرسی ابراز خرسندی کرد و آن را اقدام مؤثر و مفیدی در راستای گسترش یادگیری الکترونیکی دانست.
دفعات مشاهده: 1105 بار   |   دفعات چاپ: 156 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA