تبریک

کسب رتبه اول سرکار خانم طاهره شمسی

در نمایشگاه پوستر کار آموزی را به ایشان تبریک گفته و از خداوند متعال توفیق روزافزون ایشان را خواستاریم .

تبریک

با حکم جناب آقای دکتر ذاکری رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر احمد آیت الهی به مدت دو سال به عنوان "رییس پژوهشکده الکترونیک" منصوب شدند. این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک گفته و  موفقیت های روزافزون را برای ایشان از خداوند منان آرزو می نماییم.

:: نفرات برگزیده بهترین پوستر کارآموزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |

با افتخار با اطلاع می رساند، سامانه مشخصه یابی توسط اثر هال آزمایشگاه MBE  راه اندازی شد و قابل بهره برداری می باشد. این مشخصه یابی طی چند پروژه دانشجویی راه اندازی شده است. نمونه ای از این پروژه ها، کار خانم شمسی (خانم محمودی و خانم محمد زاده ) است که تصویرآن را ملاحظه می نمایید. لازم به ذکر است این طرح با داوری هیئت رئیسه دانشکده برق برنده بهترین پوستر کارآموزی شده است.

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA